Sobre nosaltres

H-S és una empresa de serveis principalment dedicada a el sector neteja, higiene tècnic-sanitària, serveis auxiliars a la producció, entre d’altres.

Més de 40 anys d’experiència

La nostra empresa està dirigida per un equip tècnic altament qualificat amb més de 40 anys d’experiència en el sector que li garanteixen una atenció ràpida i eficaç en tot moment.

Capacitat de resposta immediata

Una immediata capacitat de resposta és el que ens diferencia dels nostres competidors. Els números d’atenció directa als nostres clients corresponen als responsables de gestionar el servei contractat amb Higserguiss, S.L., els quals no requereixen de cap intermediari per a solucionar qualsevol incidència o imprevist.

Clients satisfets

El nostre objectiu és mantenir als nostres clients satisfets per molts anys i no deixar d’oferir una millora contínua sobre el servei contractat.

Formació continuada dels nostres treballadors

Cal remarcar la formació continuada als nostres treballadors i comandaments intermedis, els quals tenen a la seva disposició un ampli parc logístic de maquinària, eines d’última generació i un departament I + D per desenvolupar adequadament els serveis.