Sobre nosaltres

H-S és una empresa de serveis principalment dedicada a el sector neteja, higiene tècnic-sanitària, serveis auxiliars a la producció, entre d’altres.

Més de 40 anys d’experiència

La nostra empresa està dirigida per un equip tècnic altament qualificat amb més de 40 anys d’experiència en el sector que li garanteixen una atenció ràpida i eficaç en tot moment.

Capacitat de resposta immediata

Una immediata capacitat de resposta és el que ens diferencia dels nostres competidors. Els números d’atenció directa als/a les nostres clients /es corresponen als/a les responsables de gestionar el servei contractat amb Higserguiss, S.L., els quals no requereixen de cap intermediari/a per a solucionar qualsevol incidència o imprevist.

Clients/es satisfets/es

El nostre objectiu és mantenir als/a les nostres clients/es satisfets/es per molts anys i no deixar d’oferir una millora contínua sobre el servei contractat.

Formació continuada dels/les nostres treballadors/es

Cal remarcar la formació continuada als/les nostres treballadors/es i comandaments intermedis, els quals tenen a la seva disposició un ampli parc logístic de maquinària, eines d’última generació i un departament I + D per desenvolupar adequadament els serveis.