Sobre nosaltres

H-S és una empresa de serveis principalment dedicada al sector neteja, higiene tècnico-sanitària, serveis auxiliars a la producció, entre d’altres.

Més de 30 anys d’experiència

La nostra empresa està dirigida per un equip tècnic altament qualificat amb més de 30 anys d’experiència en el sector que li garantiran una atenció ràpida i eficaç en tot moment.

Capacitat de resposta inmediata

Una inmediata capacitat de resposta és el que ens diferencia dels nostres competidors. Els números d’atenció directa als nostres clients corresponen als responsables de gestionar el servei contractat amb Higserguiss, S.L., els quals no requereixen de cap intermediari per solucionar qualsevol incidència o imprevist.

Clients satisfets

El nostre objectiu és mantenir als nostres clients satisfets per molts anys i no deixar d’oferir una millora contínua sobre el servei contractat.

Formació continuada dels nostres treballadors

Per dur a terme tot això és també necessari remarcar la formació continuada als nostres treballadors i comandaments intermedis, els quals tenen a la seva disposició un ampli parc logístic de maquinària, eines d’última generació i un departament I+D per a desenvolupar adequadament els serveis.