Neteja de centres escolars

H-S Higiene i Serveis és una empresa especialista en la neteja de centres educatius. Entre els/les nostres clients/es tenim centres educatius de diferent naturalesa:

  • Centres escolars
  • Llars d’infants
  • Instituts
  • Centres de recursos
  • etc.


Més de 120 clients/es actius/ves
en aquest sector ens avalen, convertint-nos en especialistes de neteja institucional. La nostra relació qualitat-preu, tecnificació, eficàcia i capacitat de resposta és de les més competitives de Catalunya, no dubti en demanar les nostres referències.

L’objectiu primordial de la nostra empresa és que el professorat, alumnes i visitants percebin satisfactòriament un nivell d’higiene adequat a les seves instal·lacions.

Com a declaració d’intencions la nostra empresa desenvoluparà el servei contractat amb absoluta professionalitat, seguint totes les normatives establertes tècnica i legalment per la Generalitat de Catalunya, estandaritzades específicament per i per a la higiene en un centre d’ensenyament. Així mateix obeirem fidelment les seves indicacions per a la contenció i prevenció de el contagi de la SARS-CoV-2, tant a nivell operatiu com a nivell de prevenció de riscos laborals.

Tens dubtes? T’interessa el servei? Demana pressupost sense compromís o si ho prefereixes, deixa el teu telèfon i nosaltres et telefonem si desitges ampliar aquesta informació: